Se întâmplă-n România: O bătrână din Tg Mureș e șocată. E-ON, distribuitor de energie electrică, i-a emis o factură astronomică

eon

Desi locuieste singura, intr-o camaruta cu un bec si un televizor vechi, pensionara, in varsta de 74 de ani, cu venituri de 40 de lei lunar, ar fi primit o factura astronomica la energia electrica, in valoare de 3500 lei.

Drama batranei  a fost facuta publica de un ofiter de politie, pe pagina sa de Facebook.

Iată continutul postarii politistului, preluat de stirileprotv.ro:

„Batrana a inceput sa planga si sa-mi spuna ca s-a saturat de trait. […] Mi-a spus ca i-a venit factura la curent si are de platit 3500 lei. Am crezut ca a gresit si am completat eu ca poate are 35 lei. Ea a continuat sa planga in hohote si mi-a spus ca are factura la ea. A scos factura dintr-o punga si cand m-am uitat am ramas perplex : 3458, 70 lei. Atat avea de plata o batrana care locuieste singura, intr-un bordei cu o camera, fara frigider, fara calculator, fara nimic, ci doar un bec si un TV vechi. Batrana ar fi consumat curent electric de aproape 3500 lei in 3 luni, conform regularizarii. Cu tot necazul ei, sarmana batrana vrea sa plateasca pentru ca nu vrea sa fie datoare. In ce lume traim?

foto: youtube.com

 

 

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *