Fii tu ce n-au fost alții!

Trăim într-o lume în care timpul nu ne mai ajunge, prietenii dispar încet- încet, goana după mai mult începe să ne stăpânească, lăcomia ne îmbracă sufletele și tot ce este frumos se pierde pe zi ce trece… Plecăm cu toții din această lume și nu luăm cu noi nimic. Când vei învăța cât valorezi, nu le vei mai acorda oamenilor reduceri. Nu dori răul nimănui. Fiecare va primi înapoi toate pietrele pe care le-a aruncat în tine… Așa e viața!…
Îndrăgostește-te mereu de Visul din vis! Amintește-ți ce ți-a rămas, nu doar ce ai pierdut. Caută să vezi ceea ce ai, nu doar ceea ce îți lipsește. Bucură-te de natură, joacă-te cu un cățel sau o pisică, fă mișcare, (….) orice numai să ieși din gândurile care îți sufocă mintea și te îngroapă în beciul interior. Lucrurile despre care nu vorbim se imprimă pe chipul nostru și se exprimă în dureri.
Nu poți face nimic fără credință! Nu poți să renunți! Frica este doar în imaginația ta. Nu există! Tu o creezi cu un gând, dar tot tu o poți distruge. Dacă fugi de ceea ce îți este frică nu trăiești! Vei fi în viață, dar nu vei fi viu, nu vei fi liber. Explorează talentele pe care le-ai primit și nu mai pierde timpul prețios. Trăiește-ți viața cu pasiune și nu îți mai pune limite! Da, oricând poți să te naști din nou!
Ție, omule, îți mulțumesc, pentru că pot să te iubesc! Fii tu ce n-au fost alții!
       ( „Protos. Hrisostom Filipescu – „Trăiește frumos. iartă la timp și iubește cu adevărat!” )
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *