Rugăciune puternică, făcătoare de minuni, închinată Sfintei Fecioare

 fecioara maria

Preasfântă Stăpână de Dumnezeu Născătoare spre tine îmi îndrept gândul, inima și
toate simțurile și te rog cu lacrimi:

Până când Măicuță a milostivirii va fi această durere necontenită pe pământ?

Până când vrăjmașii nevăzuți ai neamului omenesc vor da lovituri atât de puternice bieților oameni?

Până când vor pângări și vor necinsti trupurile, sufletele și viețile lor?

Înșelându-i ca să nu cunoască adevărul, să nu îndeplinească poruncile divine și să nu dea slavă și cinste pururi măritului Dumnezeu Cel în Treime închinat: Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt!

Ridică-te Stăpână Atotbună și zdrobește pe vrăjmașii noștri și ai Fiului tău iubit Iisus Hristos îngrozindu-i cu nebiruita-ți sfințenie îndreptându-ne pe cărările mântuirii, ca să dăm mereu mărire lui Dumnezeu.

Roagă-te Fecioară pentru Sfânta Biserică pentru propăvăduirea evangheliei pe întreg pământul, pentru poporul acesta, conducătorii lui, rudele mele, pentru văduve, pentru orfani, bogați, săraci, necăjiți, bolnavi, pentru cei prigoniți, pentru credință, pentru salvarea celor care au rătăcit la secte, pentru cei răposați.

Ajută-ne să ne pocăim toți oamenii de păcatele noastre, să iubim Biserica, să ne spovedim adesea, să renunțăm la păcate, vicii și necredință.

Ajută-ne să nu fim insensibili la chemarea divină a blândului tău Fiu care a venit să sufere chinuri barbare pentru bietele ființe rănite atât de mult de vrăjmaș.

Roagă-te Măicuță Sfântă și pentru aceste nevoi ale mele… (rostești acum necazurile pe care le ai și dorințele pe care să ți le împlinească Maica Domnului).

Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh în vecii vecilor.

Amin.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *