Pentru amatorii de telefoane de top: Pregătiți banii, se lansează Samsung Galaxy S7

galaxy1

Galaxy S7, noul smartphone vârf de gamă Samsung, va fi prezentat astăzi în cadrul Mobile World Congress 2016,informează portalul Go4it, care va transmite evenimentul în format live text, începând cu ora 20:00.

Terminalul va fi disponibil în două versiuni, Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge, primul cu ecran de 5,1 inci, iar celălalt cu ecran curbat de 5,5 inci. Din imaginile apărute pe internet, se vede că designul celor două modele este similar cu cel al generaţiei anterioare, Galaxy S6, dar vor fi mai multe surprize la interior.

Se pare că noile smartphone-uri dispun de slot micro-USB şi nu de noul slot reversibil USB Type-C. De asemenea, se zvoneşte că Samsung a ţinut cont de reacţia venită de la utilizatorii avansaţi şi va reintroduce pe cele două vârfuri de gamă două caracteristici importante pierdute de Galaxy S6: rezistenţa la apă şi cardul microSD.

Potrivit zvonurilor, ecranele celor două smartphone-uri vor fi Super AMOLED, cu rezoluţie qHD (1440 x 2560 pixeli), iar bateriile vor avea capacitate mai mare (3000 mAh şi 3.600 mAh) decât cele de pe Galaxy S6. Ambele modele vor dispune de funcţie de încărcare rapidă şi de suport pentru încărcare wireless, două caracteristici devenite deja standard pentru modelele de vârf lansate de sud-coreeni.

În ceea ce priveşte camera, potrivit zvonurilor aceasta va avea un senzor de 12 MP (cu deschidere f /1.7), care va oferi rezultate mai bune în condiţii de luminozitate scăzută. Aici avem ceva emoţii, deoarece camera de pe modelele Galaxy S6 a fost una excelentă.

Pentru noile modele, compania a optat pentru două procesoare. Versiunea internaţională va dispune de chipset Samsung octa-core Exynos 8890, iar cea pentru piaţa din SUA de chipset Snapdragon 820, arată go4it.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *