Folosește zilnic această armă puternică pe care Sfânta noastră Biserică Ortodoxă ți-o pune la dispoziție

Iubite frate în Hristos,

Cel mai puternic mijloc prin care se poate apropia omul de Dumnezeu și a vorbi cu El este rugăciunea, fiindcă în timpul rugăciunii se unește duhul omului cu Dumnezeu.

Rugăciunea este viața sufletului.

Rugăciunea  este lucrarea de căpetenie a fiecărui creștin-ortodox care vrea să se mântuiască. După cum spun Sfinții Părinți, rugăciunea este izvoorul tuturor faptelor bune. Dar rugăciunea este și metoda practică de înfruntare și rezolvare a tuturor problemelor și încercărilor vieții. Rugăciunea spusă cu credință face minuni.

Trezindu-te din somn amintește-ți în primul rând de Dumnezeu și însemnează-te cu semnul Sfintei Cruci. Nu-ți amâna rugăciunea pe care o ai de făcut și începe ziua cu ea.

Ca Dumnezeu să audă și să primească cererile tale, toate le iartă lor, compătimește pe toți în suferințele lor și, mai ales, roagă-te pentru vrăjmașii tăi.

La încheierea unei zile roagă-te cu stăruință și să adormi însemnându-te cu  Sfânta Cruce și cu rugăciunea: ”Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul!”, după ce ai iertat din toată inima pe toți care te-au supărat.

Așadar, iubite frate, folosește zilnic această armă puternică pe care Sfânta noastră Biserică Ortodoxă ți-o pune la dispoziție să te lupți în războiul cel duhovnicesc care-l duci pentru mântuirea sufletului tău.

Vrei să biruiești ispitele? Roagă-te!

Vrei să izbutești în toate? Roagă-te!

Vrei să te mântuiești? Roagă-te!

Roagă-te neîncetat și Dumnezeu va fi pururea cu tine!

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *