Părintele Argatu te învață cum să te izbăvești de frica provocată prin vrăji

Faza I:
a) Se face post o săptămână + Spovedanie generală + Împărtăşanie.
La Spovedania generală se spun păcatele începând de la 7 ani şi până la zi.
b) Post negru vinerea, până la ora 24. Postul negru trebuie sa fie însoţit de milostenie – dai la 3 săraci câte un ban sau mâncare.
c) Zilnic iei o bucăţică de Anafură + un păhărel mic cu Agheasmă (3 înghiţituri) + faci 40 mătănii. Prin casă stropeşti cu Agheasmă şi afumi cu tămâie. Tămâia o dai ca să stea în altar la o Sf. Liturghie ca să se Sfinţească. Poate că nu au fost sfinte toate mâinile prin care a trecut până să ajungă la tine ca să o cumperi.
d) Rugăciuni:
În timpul zilei, zici: rugăciuni zilnic + Tatăl nostru cât mai des + rugăciuni de cerere: Doamne, iartă-mă de păcate, Doamne vindecă-mă. Seara după ora 22: rugăciuni zilnic + Ac. Mântuitorului + 9 lumânări aprinse. După fiecare rugăciuni sau icos zici şi rugăciuni de cerere: Dezleagă, Doamne, toate vrăjile, toate blestemele cu care m-au legat vrăjmaşii ştiuţi şi neştiuţi, dezleagă-le şi întru nimica să se prefacă. Ceartă duhurile necurate, pe pustiu să se ducă şi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul Tău (N), vindecă-mă. Sau zici: Doamne, arată-mi pe cei care-mi fac vrăji, ca să mă pot feri de ei.
Cine nu are Acatistier va spune în locul Acatistului de 9 ori Tatăl nostru + 40 mătănii + rugăciuni de cerere.
e) Nu lipsi de la Sf. Liturghie (în întregime) în toate sărbătorile. Dacă nu te-ai vindecat.

Faza II:
Chemi Preotul şi faci Agheasmă cu Moliftele Sf. Vasile. Cu această Agheasmă stropeşti prin casă astfel: o săptămână luni, miercuri, vineri; o săptămână marţi, joi, sâmbătă, duminică; o săptămână luni, marţi, miercuri, joi, vineri, sâmbătă, duminică.
În timp ce stropeşti cu Agheasmă sau afumi cu tămâie zici: Alungă, Doamne, de la robul Tău (N) şi de la casa mea orice duh necurat, să se ducă pe pustiu, unde om nu locuieşte, iar la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine vindecă-mă.
Zilnic te ungi cu Agheasmă pe faţă, iei Anafură + bei Agheasmă. În zilele când nu eşti curat, nu te atingi de acestea.

Faza III:

Dacă nu te-ai vindecat, înseamnă că ai uitat să spui sau ai ascuns un păcat greu. Şi de aceea diavolul stă, nu pleacă. Faci Sf. Maslu. Pentru aceasta ţii post o săptămână şi te Spovedeşti din nou, spui şi păcatele care nu au fost spuse,apoi faci Sf. Maslu. Dacă te-ai vindecat după primul Sf. Maslu, te opreşti, nu le mai faci şi pe celelalte.
Uleiul de la Sf. Maslu se foloseşte timp de 7 zile, timp care ţii post cu post negru luni, miercuri, vineri, până la ora 24.
Zilnic în cursul zilei sau cu 2 ore înainte de masă se bea un pahar cu Agheasmă în care pui şi 9 picături mici de Ulei de la Sf. Maslu. Înainte să bei acest pahar faci 40 mătănii.
Pentru cazuri mai grele, mergi la Preot, ca să-ţi citească Moliftele. Sf. Vasile. Pentru aceasta, ţine post negru cel bolnav, cei din familie şi posteşte şi Preotul. Cei neputincioşi pot mânca după citirea Moliftelor.
Postul negru se ţine ca să fie puternică rugăciunea.
După vindecare, duci la Altar o Liturghie Vii, cu dar de mulţumire.

Preot Alexandru Argatu, Vă sfătuiește Arhimandritul Ilarion Argatu: Despre vrăji și farmece și lupta împotriva lor, 2006

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *